[NL]† [EN]†Print

- Therapeutisch werken met assistentie van dieren  Onze doelstellingen -

't Keerhof werkt met een vernieuwende begeleidingsvorm voor diverse doelgroepen binnen de Welzijnszorg, door dieren en contact met dieren op een doelgerichte en intensief therapeutische manier te gebruiken.
't Keerhof wil de kennis omtrent dit specifiek begeleidingskader verruimen en verder opbouwen via de opleiding :"Begeleidend werken met assistentie van dieren " www.keerhof.be/therapeutisch_werken_met_assistentie_van_dieren.php   (in VSPW/Balans).
't Keerhof gelooft dat de mogelijkheid tot dialoog, educatie en optimaliseren van de ontwikkeling en de effectiviteit van een genezingsproces significant kunnen vergroten wanneer dieren als intermediair fungeren binnen een begeleidingsrelatie.
't Keerhof gelooft dat het verzorgen van - en werken met dieren en planten een specifiek klimaat creëert waarin respect voor alle leven en voor de kwaliteit van de collectieve en natuurlijke habitat terug een plaats kunnen krijgen.
't Keerhof staat voor doelgerichte activiteiten, binnen een therapeutisch proces met assistentie van dieren, die transformeerbaar zijn naar de directe omgeving van de client en zijn verdere leven. Deze transformatie integreren wij bewust in onze projecten.

Lees meer

© 2012 't Keerhof vzw
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)