[NL]† [EN]†Print

- ZOEKERTJES -

 

VRIJWILLIGERS EN STAGIAIRS

Bij "de gebeten hond" kunnen vrijwilligers en stagiairs meedraaien in de werking. Afhankelijk van hun kennis en kunde zullen zij worden ingezet bij begeleidingen, bij de hondenwerking of bij uitbouw en zorg voor accomodatie.

Wij verwachten : Respect voor dieren en mensen, zonder overdreven sentiment; mensen die zelfstandig kunnen werken en die positief naar feedback kunnen luisteren, m.a.w. mensen die zich zowel zelfstandig als in groep kunnen handhaven. Wij verwachten een algemene interesse in de welzijnssector en specifieke inspanning wat diergeassisteerde begeleiding betreft (bijscholing adhv lectuur).

Wij bieden:

De ultieme kans om mee te werken aan unieke projecten onder de vleugels van mensen die geschoold zijn in TAD. Wij runnen geen dierprojecten omdat ze in de mode zijn, maar runnen een werking die verder bouwt op de fundamenten van een weloverwogen visie en theoretisering. Geïnteresseerden krijgen de tijd en de ruimte om zich in te werken.
Neem contact op met Katrien Kintaert: 0479 225508

SPONSORS

Het overleven van het Keerhof is afhankelijk van sponsors en mensen die ons op welke manier dan ook willen steunen. Wij hebben Uw steun en hulp hard nodig voor het volgende :
 

- Wij zoeken momenteel een digitale videocamera en laptop. Beiden mogen verouderde modellen zijn.

- Wij zoeken ook artiesten die dit een zinvol project vinden en hun steentje willen bijdragen door een benefietoptreden te geven.

- U kan tevens 1 beleidingsperiode van 1 cliënt ondersteunen om zo meter of peter te worden van één van onze cliënten. Wij vragen aan onze cliënten een minimale vergoeding per sessie. Hiermee kunnen wij onze werking echter niet betalen. Een begeleiding met inzet van dieren duurt gemiddeld 2 jaar en kost aan de VZW een 4500 Euro op jaarbasis. 

DE GEBETEN HOND

Voor ons project in de steigers "De gebeten hond", kunnen we op dit moment zowat alles gebruiken. We kunnen voor dit project gebruik maken van een oudere kloosterhoeve in Sint Maria Oudenhove waar heel wat opknapwerk dient te gebeuren. Hiervoor hebben we allerlei materiaal , kennis en kunde nodig. Wat hebben we dringend nodig ?

- Werkmateriaal ( werkelijk alles is welkom / zowel gereedschap als materialen )

- Mensen die een dagje mee kunnen helpen klussen.

- Hout ( alles/ zowel brandhout als balken als platen )

- Kurktegels ( mogen oude modellen zijn/ liefst kliktegels : we hebben 30m² nodig

- Veel oude handdoeken en dekens

- Laarzen ( goede degelijke laarzen ) van maat 36 - maat 46

- Plantgoed


Het Keerhof wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook steun of hulp kan bieden.  Dank zij jullie warme giften kan de "gebeten hond" blijven helpen, en dit zowel voor 2 voeters als voor 4 voeters

© 2013 't Keerhof vzw
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)